Direkte til indholdet
Gå til forsiden

Nyt fra Ribe Stift

 

Må vi præsentere: Ribe Stifts helt nye logo merchandise!

Vi ønsker at tiltrække opmærksomhed fra de nyuddannede ved at tilbyde logo merchandise som en sjov og anderledes måde at skabe interesse for vores stift.

Overblik over merchandise
Logo mulepose

Denne spændende serie af merchandise er mere end blot produkter - de repræsenterer vores stifts brandidentitet på en forhåbentlig levende og engagerende måde. Ved at bære vores logo styrkes vores fælles identitet og der sendes et klart budskab om vores professionalisme og stolthed over vores arbejdsplads.

 

Vores valg af merchandise er blevet nøje udvalgt med henblik på enkelthed, bæredygtighed og alsidighed. Vi ønsker, at disse produkter skal være brugbare for alle vores målgrupper og ved forskellige lejligheder - fra velkomstgaver til nye medarbejdere til uddeling ved organisationernes dag og matchmøder samt begivenheder som stiftspræstemøder.

 

Gennem denne serie af merchandise ønsker vi også at opbygge en stærkere fællesskabsfølelse blandt vores ansatte og samarbejdspartnere. Ved at bære vores logo viser vi vores tilknytning til stiftet og styrker vores engagement i vores fælles vision.

 

Vores hovedmålgruppe for dette merchandise er teologistuderende, pastoralstuderende og nyuddannede præster. Præsterne i Ribe Stift udgør vores sekundære målgruppe. Vi arbejder på at kunne tilbyde merchandise til alle menighedsråd, men dette vil først være tilgængeligt i begyndelsen af 2025.

 

Står I som menighedsråd og har en ledig stilling, og skal med til Matchmøder, så kontakt endelig kommunikationsmedarbejder v. Ribe Stift, Helle Trolle Nordentoft-Christensen på helno(at)km.dk eller 40 49 27 15, for at høre om mulighederne for at få logo merchandise med.

 

Vi ønsker at tiltrække opmærksomhed fra de nyuddannede ved at tilbyde logo merchandise som en sjov og anderledes måde at skabe interesse for vores stift. Samtidig ønsker vi at styrke båndene mellem vores menighedsråd og nyansatte præster ved at byde dem velkommen med specielle merchandise kits og ved at bruge merchandise som en taknemmelig gestus ved forskellige arrangementer.

 

Vi ser frem til at se vores logo merchandise i brug og til at styrke vores fællesskab hos Ribe Stift!

 
Ribe Domprovsti, Kannikegården, Torvet 15, 6760 Ribe. Tlf. 75 42 56 44, Email: ribe.domprovsti@km.dk
CVR nr.: 21276677 - EAN nr.: 5798000856677